Moj krvavi Dan zaljubljenih 3D

Film "Moj krvavi Dan zaljubljenih 3D" (My Bloody Valentine 3D) nova je verzija filma iz 1981. godine, koju je Kventin Tarantino prozvao "najboljim slešer hororom svih vremena". U ovoj verziji koristi se najnovija stereografska tehnologija da bi gledaoci bili dovedeni usred dosad neviđene, zastrašujuće noćne more.

Pre deset godina jedna tragedija je zauvek promenila gradić Harmoni. Tom Haniger, neiskusan rudar, uzrokovao je nesreću u rudarskim tunelima zbog koje je petoro ljudi ubijeno, a Hari Vorden, jedini preživeli, završio je u dubokoj komi. Zatim, tačno posle godinu dana, na Dan zaljubljenih, Hari Vorden se budi… i, pre nego što su ga ubili, pijukom brutalno ubija dvadeset dvoje ljudi.

Deset godina kasnije, Tom Haniger se vraća u Harmoni na Dan zaljubljenih, još uvek progonjen smrtima koje je uzrokovao. Boreći se da se pomiri sa svojom prošlošću, teško se nosi s nerazrešenim osećanjima prema bivšoj devojci Sari, koja je udata za njegovog najboljeg prijatelja Aksela, gradskog šerifa. Ali večeras, posle toliko mirnih godina, vratilo se nešto iz mračne prošlosti gradića Harmonija. Na slobodi je nezaustavljivi ubica s rudarskom maskom i pijukom. Kako se Tom približava, tako užasnuti Sara i Aksel shvataju da bi to mogao da bude Hari Vorden koji se vratio da ih ubije.

Pogledajte još