DIPLOMIRANI PREVARANT: Šta izgovaraju sve varalice nakon što su uhvaćene na delu?

Kada uhvatite partnera da vas vara, to će biti najteži period vašeg života. Ali možda će još teže biti slušati njegove izgovore koji će vam srce pretvoriti u pepeo. Evo šta će vam prvo reći kada mu kažete: "Znam!"

Izgovori

Jednom kad ih uhvatite na delu, gotovo svaki prevarant počeće sa jadnim izgovorima tipa: "Pogrešno si shvatila", "Ona je samo prijateljica" ili "Hteo sam da spasem našu vezu". Da, upravo to što ste pročitali.

Prebacivanje krivice

Neki će čak pokušati da svali krivicu na partnera, kao da ih je on/ona naterao/la na tako nešto, a najčešće to povezuju sa činjenicom da on nije imao dovoljno vremena za njih pa su pronašli nekoga ko ima.

Preusmeravanje pažnje

Umesto da se fokusiraju na rešavanje problema varanja, većina onih koji varaju pokušaće preusmeriti pažnju partnera na nešto drugo. Na primer, priznavanjem neke dugo čuvane tajne, koju je partner oduvek htio da čuje od njih i pre nego shvatite, vi ćete voditi potpuno drugačiji razgovor.

Negiranje

Upravo zato, pre nego što se suočite sa partnerom koji vara, pobrini se da sakupite dovoljno dokaza, koji upućuju na to da je on kriv.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.