ON JE MOJ: Luna se gušila u suzama nakon što je Kija priznala da i dalje voli Slobu, strahuje od njihovog pomirenja! (VIDEO)

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Naime, Kristina Kija Kockar je u toku noći otkrila nešto što je cela Srbija žarko želela da čuje, a svi takmičari ostali su šokirani posle svega što je ova ukućanka priznala.

Kako nije mogla da podnese Kristinine reči koje je upućivala Slobi, Luna je izašla napolje, jer nije želela da svi vide njene suze. Teodora Džehverović joj je pritrčala u pomoć, a Luna je bila nemoćna da bilo šta kaže posle svega što je čula.

Glava me zabolela, ništa mi nije jasno! Od samog početka sam uz vas, sve sam proživljavala sa tobom. Prosto, ne mogu da skapiram šta se trenutno dešava i da li je ovo moguće. Mislim, ti si to sve osetila, to je najveći problem. Ali, Luna, moraš da shvatiš da je čovek u šoku, ne poznaje je ovakvu. Tvoji roditelji treba da znaju kako se osećaš! Briga te za kamere. Logično je da mu ne veruješ, nemaš realnu sliku! Sve ti se poremetilo u trenutku samo. Šta je tebi najveći problem? – pitala je Teodora.

Ja spavam, jedem, delim parče hleba sa njim, osećam njegovu emociju, sve! Ja po njegovoj faci vidim da… ne znam, zbunjena sam skroz, to je meni problem, veruj mi – pričala je kroz plač Luna, plašeći se da će je Sloba napustiti i vratiti se Kiji.

Takmičarka je posle ovih reči povraćala pored hotela, a prizor nije bio nimalo prijatan. Teodora je dala sve od sebe da je uteši govoreći joj samo lepe reči , a onda je Luna priznala zbog čega je toliko potrešena zbog svega.

Samo mi je to što moja majka ima nervne slomove zbog mene! Žena koja me je ceo život pazila, ona me rodila, činila je sve da mi ništa ne fali! Došla sam ovde da zagorčam sebi život i njima i to samo zato što sam se zaljubila, on je sve što sam želela u životu i ono što sam tražila. Završiće u bolnici zbog mene, sve sam čula. Odlepila sam više od svega, on je moj, moj, moj! Ja ne mogu da zamislim život bez njega napolju – jecala je Luna.

Izvor: Blic.rs

Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.