VRHUNAC NIJE POVEZAN SAMO SA SEKSOM: Evo kako ga još možete doživeti

0

Osim seksualnim putem, orgazam se može postići na brojne druge načine. Seks ekspert Niki Golstejn otkriva kako možete da iskusite vrhunac.

Iako se orgazam uglavnom vezuje sa seksualno iskustvo, postoje osobe koje mogu da ga dožive na neobične načine.

Seks ekspet Niki Goldstejn otkriva pet najkaraketističnijih.

Orgazam u snu

Iako zvuči kao naučna fantastika, mnoge žene mogu da dožive vrhunac u snu. U jednom istraživanju čak 70 odsto žena je imao seksualne snove, što je karakteristično za muški pol. Pet odsto žena je iskusilo orgazam tokom sna, dok je kod muškaraca taj procenat dosta viši – 13 odsto.

Orgazam tokom treninga

Nije neuobičajeno da žena doživi orgazam dok vežba. Ovo se obično dešava damama koje praktikuju joge, ali ga i druge vrste vežbi mogu pobuditi.

Doktorka objašnjava da su za to odgovorni mišići koji imaju kontrakciju dok izvodite vežbe, a skupljanje i opuštanje mišića se javlja i u vulvi, zbog čega se dešava veliko O.

Porođajni orgazam

Verovatno prvi put čujete za porođajni orgazam. On se javlja kod nekih žena tokom porođaja, a osećaj je veoma intezivan.

Mislima do vrhunca

O ovoj temi su raspravljali mnogi seks eksperti, a dokazano je da pravilnim disanjem, određenim pokretima telom, zvukovima i dobrom koncentrancijom moguće postići orgazam. Da biste ovo uspeli, potrebno je dugo da vežbate.

Orgazam tokom pranja zuba

Doktorka Goldejstn tvrdi da je jedna od najčudnijih stvari koje je čula tokom svoje karijere da je žena doživljavala orgazam svaki put kada bi četkala svoje zube.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Unsplash

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.