AKI RAHIMOVSKI JE NEDAVNO DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: "Parni Valjak" u potrazi za najboljom zamenom

- Tata je još na lečenju i odmara se. Neće biti spreman za nastupe još neko vreme, a svi se nadamo da će se uskoro oporaviti i početi da nastupa - rekao je sin pevača, Kristijan Rahimovski (36).

Dino Bahtijarević, menadžer "Parnog valjka" rekao je da je odlaganje Akijevog izlaska na scenu samo stvar opreza:

- Dobro je, oporavlja se, ali još ga ne želimo opteretiti nastupima.

Aki je početkom aprila imao zdravstvenih problema, ali nije odmah otišao kod lekara. Nakon nekoliko dana ipak je otišao na pregled, kada su mu ustanovili da je imao lakši moždani udar. Na sreću, bez težih posledica.

- Dobro sam, ne brinite, nije tako strašno - rekao je tada Rahimovski.

Bend je odmah stao uz svog pevača, otkazali su nekoliko koncerata, a Aki je počeo s oporavkom. U krugu porodice je odmarao, a prema preporuci lekara, počeo je da pazi na ishranu, prebacio se na mediteransku, izbacio je crnu kafu i cigarete, i treba da se kloni stresa.

Nekoliko dana bio je i u banji, a u sredu i četvrtak opet je bio na pretragama kako bi video hoće li morati na lakšu operaciju, što će odlučiti nakon što dobije rezultate.

Pevača koji će privremen zameniti Akija nije želeo da otkrije umetnički direktor radija "Antena", povodom čijeg rođendana će bend uskoro nastupiti:

- Oni će sigurno nastupiti, a koliko znam,  Aki ide na još neke pretrage i ne bi bilo korektno od nas tražiti da izađe na pozornicu dok se potpuno ne oporavi. Osim toga, otkazali su nekoliko sledećih koncerata, pa je teško očekivati da će odraditi ovu svirku. Ko će ga zameniti, još ne mogu reći, ali publika će sigurno biti zadovoljna, u to sam uveren. Zamena će biti dostojna i niko neće biti razočaran - uveren je Nikša Bratoš.

 

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još