POSLUŠALA MAMU: Luna smislila plan kako da se otarasi Slobe!

Naime, kako otkriva izvor blizak Đoganijevoj, blogerka je odlučila da ignoriše Radanovića i zauvek okonča vezu s njim.

Lepi Mića je ispričao zadrugarima kako misli da će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović pomiriti i da će nastaviti svoj bračni život. On je zatim otišao kod Kije i poručio joj da je došao trenutak da se pomiri sa suprugom.

- Idi lepo kod svog muža i pitaj ga kako je, nemojte da više terate inat jedno drugom! Oprosti mu, ne se*i! Ti treba da pokažeš prva neki znak. Niste vi balavci! Ja samo kažem šta bi bilo dobro i šta je prirodna stvar. Shvatite sve to kao ružan san. Kada izađete, živite svoj život normalno. Kija, svi greše, ali je ružno kada čovek greši, a neće da prizna. Ti si grešila, jer si previše sebe dala - rekao je Mića Kiji, a Kockareva mu je tada odbrusila.

- Boli me ku*ac! Neka on pita mene kako sam. Povraćala sam od stresa. On je meni ovo uradio, a ne ja njemu. Sloba treba da se bori za moju ljubav. Ja sam odmah rekla da od te njihove veze nema ništa. Ko ima mozga, zna to - rekla je Kija.

- Luna je osoba koja ne želi da dođe u situaciju da bude ostavljena. Njoj je muka od Slobinog prenemaganja i više ne može da podnese njegove emocije, koje očigledno i dalje gaji prema supruzi.

Luni je jasno da među njima i dalje postoji neka snažna veza, koja je neraskidiva, a to joj stvara ogroman pritisak.

- Poslednji put, kada se čula sa majkom, shvatila je da je došao trenutak da krene da se udaljava od Slobe, što je i uradila - kaže izvor blizak Luni i tvrdi da je blogerka sigurna da će joj raskid sa Slobom doneti samo dobro.

- Luni je u dubini duše žao Kije i pored toga što je shvatila da nema više šta da traži pored Slobe, njoj je jasno da će ignorisanjem Radanovića pobrati i mnoge simpatije publike. Baš zbog toga je i odlučila da mu vrati sve poruke i pisma koja joj je slao - kaže dobro obavešteni izvor.

Podsećamo, Luna se udaljila od Slobe nakon video-poziva u kojem je njena majka Anabela Atijas zamerila Radanoviću što je neodlučan da li će biti sa njenom ćerkom ili sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Ubrzo, između Lune i Slobe dogodila se velika svađa, a Đoganijeva je Radanoviću u lice sasula da joj bolje i da bude sama, nego s njim.

- Sada samo radim ono što sam je trebalo odavno da učinim, da te pustim da vodiš svoj život bez mene! Bolje mi je da budem sama, nego da se svađam sa tobom po celi dan - rekla je Luna, dok je Sloba ponavljao da je trebalo da ga brani pred majkom. Međutim, Luna nije želela više da ga sluša i udaljila se od njega.

Ubrzo je Sloba odlučio da obiđe svoju suprugu Kiju i odnese joj hranu, jer nije bio siguran da li je i ona dobila svoj obrok. Međutim, Kija ga je odmah direktno pitala u kakvom je trenutno odnosu sa Lunom.

- Čula sam da te je šutnula devojka, pa zašto - pitala je Kija, međutim Sloba nije želeo da joj prizna da je došlo do raskida.

- Ne, ne - ponavljao je Slobodan, a zatim mu je Kija uputila kompliment.

- Otkad nismo zajedno, vidiš kako si zgodan - rekla je Kristina sa osmehom, a Sloba je zatim bez reči napustio prostoriju.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci
1 komentar
  1. knock says

    Gomila budaletina, a najveće budale su ovo dvoje idiota nad idiotima /Luna i Sloba/

Ostavite komentar

Your email address will not be published.