GALA SLAVLJE: Ana i Rasta za proslavu Tarinog prvog rođendana izdvojili 25.000 evra

Naslednica poznatog estradnog para, koji se prošle godine razveo pa pomirio, napuniće godinu dana tek 3. avgusta, ali ponosni roditelji su već počeli s pripremama za gala žurku. Oni su do detalja isplanirali kako će izgledati taj za njih važan dan pa žele da sve na vreme bude spremno.

Žurka za više od 150 zvanica biće u najskupljem hotelu u centru Beograda, prostor će biti ukrašen posebnom dekoracijom koja stiže iz inostranstva i biće pretvoren u jednu od Diznijevih bajki. Angažovano je oko 20 animatora za decu, klovnovi, princeze, razni animirani likovi, a naručena je i torta na pet spratova, koju će napraviti u jednoj beogradskoj poslastičarnici. Za ovakav luksuz Ana i Rasta ne žale novac i spremni su da za svoju mezimicu naprave događaj o kojem će se dugo pričati.

Pevačica je pre desetak dana posetila novootvoreni hotel u centru prestonice, gde je rezervisala termin.

Jedan od menadžera hotela pokazao je Ani nekoliko prostorija gde može da se organizuje slavlje, ali ona se najviše oduševila ogromnom baštom, pa će najverovatnije tu i napraviti feštu. Hotel poseduje i igraonicu za decu, koja je jedna od najbolje opremljenih na ovim prostorima, pa će mališani imati svoj kutak u kom će moći da se igraju sa animatorima, gledaju predstavu, klovnove i druge zanimacije – kaže izvor.

Zakup prostora i celokupna organizacija koštaju oko 25.000 evra, a u tu sumu su uračunati i troškovi za iznajmljivanje nekoliko apartmana koje su Ana i Rasta rezervisali za početak avgusta, kao i avionske karte za goste iz inostranstva. S obzirom na to da oni nisu pravili svadbu jer su se tajno venčali pre dve godine, sada žele da organizuju glamuroznu zabavu za mezimicu.

Zakupili su pet luksuznih apartmana za dva dana. Od toga jedan će biti za slavljenike, dok će ostala četiri biti za goste koji ne žive u Beogradu. Takođe, zahtevali su da im budu dostupni skupoceni šampanjci, kojima će nazdraviti tokom rođendanske žurke. Za Anu je najvažnije da gostima bude udobno kako bi što lepše proslavili za njih najsrećniji dan, kao i da dekoracija bude vrhunska. Zbog toga će ona lično nadgledati postavljanje ukrasa kad za to dođe vreme – kaže sagovornik blizak paru.

Izvor: Pres Serbia/Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.