NOVI ŠOK ZA LUNU: Zadrugari čitali intervjue Kije i Slobe, od nežnih reči supružnika Đoganijeva zanemela!

Iako ju je pevač zamolio da se vrati u spavaću sobu, blogerka je to odbila, naročito zbog jučerašnjeg Radanovićevog postupka razdvajanja nedeljnog budžeta, koji su sve do prošle sedmice zajedno trošili.

Ipak, poslednji udarac na njihovo pomirenje zadala je sama produkcija, koja je u "Zadrugu" poslala poslednje izdanje nedeljnika Scandal za koji je bračni par dao intervju.

Zadrugari su sa velikim zanimanjem naglas čitali tekst u kom se par prisećao najlepših trenutaka svog braka, pa je tako najveće oduševljenje izazvalo Kijino priznanje da ju je uvek najviše radovalo to kada dođe kući, a Sloba je iznenadi novogodišnjom dekoracijom ili tako što joj na stotinak stikera napiše ljubavne poruke.

Sa druge strane, Radanović je istakao kako ga je Kockareva osvojila svojom "slatkoćom, glasom, životnim iskustvom i zanimljivošću".

Pevač se u intervjuu takođe podsetio situacije u kojoj ga je stjuardesa zamolila da njenu drugaricu sačeka na aerodromu, da bi se na istom pojavila ona lično.

Ono što je izazvalo najveće ovacije je priznanje Kockarove da je suprug još uvek voli, kao i Slobina rečenica:

- Drago mi je da me ne mrzi, znači i da mi je drago što me i na neki, pa i bilo koji način, voli.

Ipak, nisu svi zadrugari sa oduševljenjem dočekali ovaj intervju.

Među njima je, svakako, bila i Luna Đogani, koja se potrudila da mirno napusti prostoriju, ali se potištenost ocrtavala na njenom licu.

Ona se uputila ka pabu, gde je pokrila glavu pokrivačem, kako joj kamere ne bi snimile izraz lica.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: RTV Pink Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.