TEŠKE REČI I TUČA U ZADRUZI: Kija udarila Slobu, on joj žestoko uzvratio! (VIDEO)

Kija ga je udarila, on je uhvatio za ruku i gurnuo, a obezbeđenje ih razdvojilo. Nakon toga, svađa se mnosle se nastavila svađa, ona je i dalje nasrtala na njega pa su ih razdvajali.

Svađa je počela još tokom pitanja gledalaca, a Kija je od njega tražila da javno iznese šta spu pričali bez kamera onda kada joj je umro otac. Ona je tvrdila da joj je priznao mnoge stvari koje su zapravo prava istina, a da u Zadruzi laže. Tražila je da Sloba prizna pred svima.

Sloba je tvrdio da tvrdio da on ima nešto čime može nju da "ukanali" i da neće to da kaže jer je na taj način štiti. Kija mu je rekla da je ološ, gnjida, lažov, da joj se gadi, da ne može da veruje kako laže. U jednom trenutku Kija je gađala Slobu flašom i lupala vratima od Bele kuće, a obezbeđenje je munjevito reagovalo zbog svega ovoga, ali i zbog gurkanja menju njima. Supružnici su svoju svađu nastavili i u dvorištu, dok su njihovi cimeri bili u čudu kada su videli šta se dešava jer se Kija i Sloba do sada nikada nisu ovako posvađali.

- Brate strefiće me srčka zbog tebe, zbog nerviranja. Što lažeš? Lažeš! Ajde ti iznesi šta smo pričali. Ajde ustani i sve reci! Što ne ustaneš? Ajde sada kada dođe voditeljka sve reci! Što ne kažeš ovo drugo o čemu smo pričali? Jao kako si jadan! To je suštinski zašto si ti ološ, zato je prevara tvoja najmanji problem za to što radiš sada i praviš budalu od mene! - govorila je Kija Slobi.

- Šta ja pričam? Aj pričaj više! Kakve stvari ja radim? Kakva srčka, nemoj ti meni da pominješ neke srčke! Ti si spremna na sve! Reci šta hoćeš, zabole me d*pe! Koje moje reči? Ja svoje stvari ovde priznajem. Ti možeš da lupiš bilo šta da sam ja izgovorio. Ti znaš da ja znam istinu, to je cela priča! Ti praviš budale od svih nas! - rekao je Radanović.

- Ja pravim budale? Ja pravim? Hoću da cepam! Evo cepam! Degenerik si ti i lažov jedan, lažov! Crkni! Lažovčino što ne kažeš šta si mi pričao! Što ne kažeš? - vikala je Kija.

- Budalo jedna! Marš u pi**u materinu, j**em li ti mater lažljivu! Marš u pi*ku materinu, da ti j*bem mater ja lažljivu! G*vno jedno, ako progovorim neće te Dunav oprati - govorio je Sloba.

- Stoko jedna lažljiva! Mrzim te! Jedva čekam da te ne vidim više nikada! Ovde mene ljudi napadaju mesecima zbog tebe! Prevarantu! Gurnuo si me! Kako te nije sramota? Ti treba da kažeš, a ne ja! Stoko jedna lažljiva! Marš u pi*ku materinu! Trebala sam odmah u pi**u materinu da te oteram! Stoko jedna! Ljubavi, nisam pričala ono što si mi pričao! Reci ti da sve priznaješ, neću ja da kažem! Ajde reci šta smo pričali! Neću da kažem, on treba da kaže! Pi*ko jedna! Boli me k*rac! On zna! Treba da te bude sramota! Volim te jadniče! Pu*i k**ac! Pomoli se još pet puta pred spavanje, trebaće ti! Ja ispadam bednica. Ja lažem, a ti naivan Sloba. Niko ne zna ono što smo pričali, niko! Ja hoću njega da čujem! Gadi mi se! - vikala je Kija i bila van sebe.

Izvor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.