Iznenađenja na listi najlepših

Izgleda da dolazi vreme u kome će prestati “diktatura” mladosti u izborima za najlepše žene sveta. Na zahtev engleske kompanije Wizard Jeans modni stručnjak Sali Alen je napravila listu deset najlepših žena na svetu. A lista je više nego zanimljiva.

Prvo mesto je zauzela španska glumica Penelope Kruz, 36, koja je među najmlađima na pomenutoj listi. Njen izbor nije neko iznenađenje, ali svakako iznenađenje jeste prisustvo na listi tri glumice koje zajedno imaju više od 200 godina, i po godinama bi odavno mogle u penziju. Peta na listi je francuska glumica Katrin Denev, 67, Engleskinja Helen Miren, 65, šesta, a 76-godišnja italijanska glumica Sofija Loren, dvostruka baka, zauzima deseto mesto.
Sali Alen je godinu dana pratila medije i fotografije potencijalnih kandidatkinja da bi napravila listu. I ističe da se sa njom složilo 1.200 muškaraca koji su videli njen izbor.
Ona je to obrazložila rečima da sve žene sa liste poseduju prirodnu lepotu. I dodala: “Kao što je neko već rekao, razlika između lepuškastog i lepog je u tome što je lepuškasto privremeno, a lepo je večno.”
Entoni Edvard iz kompanije Vizard džins se slaže sa njom i smatra da je prošlo vreme kad su žene preko četrdeset godina smatrane “za staro gvožđe”.

Dakle, deset najlepih žena na svetu su:

1 ) Penelope Kruz
2) Klaudija Šifer
3) Kristin Skot Tomas
4) kraljica Jordana Ranija
5) Katrin Denev
6) Dejm Helen Miren
7) Šarliz Teron
8) Kejt Bekinsejl
9) Nataša Makelhon
10) Sofija Loren
 

Izvor: London Evening Standard

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.