Krasić u Bajernu ili Mančester junajtedu

BEOGRAD, 12. maja 2010. (Beta) - Bajern iz Minhena i Mančester junajted najbliži su dovođenju fudbalskog reprezentativca Srbije Miloša Krasića, izjavio je njegov menažer.

"Istina je da Miloša traže neki od najvećih klubova u Evropi, ali trenutno je Bajern prvi izbor, a Mančester junajted je na drugom mestu", kazao je menadžer Dejan Joksimović za sajt Gol (www.goal.com).

Moskovski CSKA trenutno za 25-godišnjeg Krasića traži 15 miliona funti (oko 17,5 miliona evra), a cena bi mogla naglo i da skoči u slučaju dobrih igara srpskog reprezentativca na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Upravo tome se i nada CSKA.

"Čuo sam da se za Miloša interesuju i Liverpul, Barselona, Real i Milan, ali niko od njih za sada nije kontaktirao ni mene ni CSKA. Miloš je rekao upravi CSKA da bi rado odmah promenio sredinu, ali oni žele da se kockaju s njegovom cenom i sačekaju Mundijal", naveo je Joksimović.

Najviše je zainteresovan Bajern, koji će u letnjem prelaznom roku verovatno ostati bez Franka Riberija. Krasićeva je, međutim, želja da igra na Mančesterovom Old Trafordu, stadionu koji zovu i "teatrom snova".

"Najveće interesovanje izrazio je Bajern, ali se i Mančester zanima celu sezonu, a Miloš sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je i odbio Mančester Siti pošto je želeo da pređe u klub sa većom tradicijom, kakav je Mančester junajted", istakao je Joksimović.

Prednost Bajerna je činjenica da za minhenski tim nastupa hrvatski reprezentativac Ivica Olić, Krasićev najbolji drug s početka karijere u Moskvi.

"Ivica bi mu mnogo pomogao da se prilagodi... Najviše toga, ipak, zavisi od odlaska ili ostanka Riberija", naveo je Joksimović.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.