fbpx

ŠTA DA RADIM ČETIRI NEDELJE? Nadežda otvorila dušu Miljani, raskid s Mikijem joj teško pao! (VIDEO)

Prethodne noći zadrugarke su razgovarale o njihovom raskidu.

Nadežda se požalila Miljani kako joj je teško zbog cele situacije sa Mikijem i da ne zna kako će izdržati da do kraja rijalitija ne komunicira sa njim.

- Šta meni sad da da vetar u leđa, šta Miljana? Je.e te 28 dana. Šta ja da radim za tih 28 dana? Šta da radim? - pitala je pevačica.

Miljana ju je posavetovala.

- Da se pomiriš sa njim - rekla je, na šta joj je Nadežda odgovorila:

- Ne pada mi na pamet da to radim u rijalitiju, više nikad. Šta da radim ja za te četiri nedelje?

Biljićeva nije krila svoje razočarenje, pa je bez ustručavanja plakala pred Miljanom koja je i kumovala njihovom raskidu.

- A što on ne kuka i ne pita šta da radi - pokušala je Kulićeva da umiri situaciju.

- Ko ne kuka? Miljana, ne znaš. Nemoj pričati nešto što ne znaš. Šta da radim je.ene četiri nedelje - ponavljala je Nadežda.

- Pa kao i do sada što si radila dok nisi bila sa njim, da učestvuješ, da se zezaš. Šta je Kija trebalo da radi kad je ušla ovde? Napolju ćete biti zajedno - rekla je Miljana.

Nadežda je navela kako ne zna da li će se ona i Miki pomiriti kada napuste "Zadrugu". Ona nije želela da otkrije trudnici kakvi su im planovi bili dok im je veza cvetala.

Nakon ovog razgovora, Đuričić se veoma naljutio na Nadeždu jer je komunicirala sa zadrugarkom koja je prouzrokovala sukob između njih dvoje.

Među njima je nastala žestoka svađa, a ishod je bio takav da dojučerašnji par više neće komunicirati. Oni su razmenili niz uvreda i pogrdnih reči, a u Beloj kući je bilo i obezbeđenje.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.