NAPRAVIĆU GLUPOST OVDE, OTIĆI ĆU U ZATVOR: Sloba i Luna pokušali da se pomire, a na kraju se žestoko posvađali! (VIDEO)

- Sama sebi skačeš u stomak svojim izjavama glupavim. Sto puta sam ti rekao: 'Ispeci, pa reci', ti i dalje govoriš neke gluposti - pričao je on, što je Lunu samo odvelo u kompletnu histeriju.

- Sve što ti ja kažem dobronamerno, ti izvrneš i predstaviš me kao kretena - počeo je da besni Sloba.

- Sama sebe kanališ, devojko! Je l' si ti svesna toga?! Je l' sam ja kriv za to što si ti sinoć izjavila?! Uvek kažeš: 'Nisam to mislila'. "Gadiš mi se". Pa posle pola sata: 'Ne gadiš mi se'. Ti se takvim izjavama spuštaš na nivo Mace Diskrecije! Ja ti to kažem dobronamerno, znaš, da ti otvorim oči. S.re mi se toliko od tog tvog stava, kunem ti se da ti se neću više obratiti nikada! Ako te je neko ovde hvalio, to sam ja, svaki put j..eni! Nemoj da lažeš više, da s.reš više, da praviš od mene kretena! Boli me k**ac više i za tebe i za nju! Sama sebe kanališ, tvoj jezik ti je najveći neprijatelj - vikao je on, dok je ona bacala kamenje kroz vriske.

- Samo nastavite da mi pravite s*anja, kunem ti se, napraviću s*anje zbog kojeg ću otići u zatvor! - rekao je između ostalog, te se smirio, ali nije ostalo tako zadugo.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.