BIĆEŠ VOLJENA CEO ŽIVOT: Macu Diskreciju rasplakala emotivna poruka od majke (VIDEO)

Maca Diskrecija danas slavi 27. rođendan, a Veliki šef je za nju pripremio brojna iznenađenja. Gomila balona, hrane, čestitki i poklona stigla je u Belu kuću.

Diskrecijina reakcija kada je ugledala sve ovo začudila je sve zadrugare. Maca je bila tužna i rekla je da ne želi da slavi rođendan, ali posle samo par trenutaka uzela je da čita brojne čestitke koje su joj pristigle od fanova.

Među njima bila je topla i nežna čestitka njene majke Enese Nurkić. Podsetimo, dosta se pričalo o tome kako Maca nije u dobrim odnosima sa majkom i da ne govore već godinama.

- Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka ti suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvari ti se! - glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

- Hvala puno! Hvala mojoj mami što me je obradovala i što je dokazala da je sve ono što pričaju laž! To mi je najviše drago! - rekla je Maca.

Izvor:telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još