KRISTINA IZAŠLA IZ ZADRUGE DA SVE PRIZNA: Sloba i ja se i dalje volimo! (VIDEO)

Kija Kockar je u emisiji "Amidži šou" otkrila ono što je odavno htela da ispriča, a ima veze sa njenim odnosom sa Slobom Radanovićem. Ona je svoju dušu otvorila pred voditeljem Ognjenom Amidžićem.

- Šta si to pretila da ćeš da kažeš? - pitao je Kiju Ognjen

- Svi znaju da sam ja pre mesec dana ustala i rekla da ja njega volim, jasno i glasno, da ga volim kao muža i dalje i da se ništa tu nije ugasilo. Jednostavno, nisam želela to da osećam posle svega što se desilo. Želela sam da nastavim svoj život, ali mi smo tamo zatvoreni. Mi smo se tamo zaista zbližili. Provodili smo dosta vremena zajedno, uspomene su opet stvorene.... Kada sam ja to rekla, njegov odnos prema meni se promenio totalno, to su svi uvideli.... Pričali smo o braku, našim emocijama... - rekla je Kija i nastavila:

- Ja sam htela da kažem o čemu smo nas dvoje pričali. Pričali smo o našem braku, našim osećanjima. Da, Slobodan je rekao meni da me voli. To, za sada, nijednom nije javno rekao. Da, rekao je meni više puta i svaki put kada je pokušavao da pomisli o svim lošim stvarima u našoj vezi, jednostavno, samo su mu se vraćale lepe stvari, što je sasvim i logično... Sve se promenilo kada je čuo da ja njega volim i dalje, onda je on priznao da on i mene dalje voli - rekla je Kija.

- To što si ti htela da saopštiš da je on tebi saopštio da te voli? - pitao je Ognje,

- Da. I da smo mi pričali upravo o pomirenju. To što smo jednom drugom priznali da se volimo, to je neki dobar temelj za neki dobar odnos. Mi se nismo pomirili, da znate. Šta će to dalje dovesti, to će vreme pokazati. Ostajemo na tom dobrom odnosu, možda bude nešto više - rekla je Kija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: AmiG šou-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.