TORTA S NJIHOVIM LIKOVIMA, UKUSNA HRANA, BALONI I MUZIKA: Neočekivana žurka povodom rođendana Velikog šefa obradovala zadrugare! (VIDEO)

Učesnici Zadruge oko 14 časova obavešteni su da svi uđu u sobu, a nešto manje od sat vremena kasnije, kada ih je obezbeđenje pustilo u dnevnu sobu i dvorište ugledali su spektakularno iznenađenje!

Naime, trpeza je bila puna hrane, a torta sa likom svakog zadrugara oduševila je ukućane.

- Dragi zadrugari, verujem da vam u nekim trenucima u Zadruzi uopšte nije lako i zato želim da vam ulepšam ovaj dan. Danas je moj rođendan i voleo bih da danas uživate u hrani i piću, da se lepo provedete na žurci koja upravo počinje. Želim vam uspešan nastavak ovog takmičenja i želim da znate da vam sve ovo šaljem iskreno i od srca. Željko - pisalo je u pismu.

Dvorište je puno balona raznih boja, piće za šankom koji je napolju je besplatno, a za klavijaturom je zadrugarima omiljeni Miša Laguna koji je najviše puta do sada zabavljao ukućane.

No, povod za ovakvo slavlje ostavili smo za kraj!

Naime, reč je o tome da Veliki šef, odnosno Željko Mitrović 31. maja slavi rođendan, a povodom divnog dana odlučio je i zadrugarima da prenese malo pozitivne energije.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još