KRENITE NA PUT LEPOTE: Digitalni Eucerin Program lojalnosti

Lepo raspoloženje i optimizam koje donose proleće i leto motivišu nas da odvojimo više vremena za sebe, porodicu i brigu o zdravlju i izgledu. Brend Eucerin u tome nam daje podršku uz novi, digitalni Eucerin Program lojalnosti.

Digitalni Eucerin Klub lojalnosti simboličnog naziva "Put lepote" omogućava da na brz i lak način ostvarite posebne pogodnosti kupovine Eucerin preparata uz atraktivne poklone. Da biste postali član ovog kluba i krenuli na svoj put lepote, potrebno je samo da sa Google Play ili Apple Store skinete aplikaciju Eucerin Put lepote. Aplikacija postoji u verziji za Android i iOS mobilne uređaje, a skidanje aplikacije je besplatno, brzo i jednostavno. Poene, koji će vam obezbediti posebne uslove kupovine i atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to je potrebno samo da fotografišete račun i skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

U duhu savremenog načina života, uz digitalni Eucerin Program lojalnosti put do lepote i zdravlja vaše kože uvek vam je na dohvat ruke. Uz novi način komunikacije stižu i nove pogodnosti, poput skupljanja poena dodatnim aktivnostima, konstantnog uvida u broj poena, redovnih obaveštenja o promocijama i drugim posebnim pogodnostima kupovine Eucerin preparata.

Uz to, digitalni Eucerin Program lojalnosti daje vam mogućnost promene korisničkog statusa iz bronzanog u srebrni i iz srebrnog u zlatni u toku istog ciklusa. Vaš "pametni" prijatelj na digitalnom putu lepote obaveštavaće vas i o početku narednih ciklusa Eucerin Programa lojalnosti!

U aktuelnom digitalnom Eucerin Programu lojalnosti koji traje do 31. jula 2018. godine ili do isteka zaliha, na poklon dobijate Eucerin DermatoCLEAN3 u 1 Micelarni fluid od 400 ml i Eucerin DermoCapillaire Ph5 blagi šampon. Kao i u prethodnim ciklusima, benefiti Eucerin Kluba lojalnosti mogu se ostavariti samo ako su preparati kupljeni u jednoj apoteci.

INFO PLUS:
- Aplikacija Eucerin Put lepote je uvek aktuelna, ali samo u toku trajanja ciklusa Eucerin Programu lojalnosti možete učestvovati u skupljanju poena i osvajanju poklona. Van ciklusa, korisnik aplikacije može dobiti infomacije o početku novog ciklusa, kao o drugim posebnim pogodnostima kupovine i promocijama

- U digitalnom Eucerin Programu lojalnosti mogu učestvovati svi zainteresovani potrošači koji kupe Eucerin preparat, ispunjavaju uslove i saglasni su sa pravilima učešća.

- Obratite pažnju na opciju "Pozovi prijatelje" u aplikaciji – uključite prijatelje u vaš put lepote i osvojite dodatne poene

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.