STARLETIN PRIJATELJ TVRDI: Soraja je nestala, molim sve ljude da pomognu da se pronađe! (FOTO)

Soraja Vučelić već duže vreme je u centru pažnje jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju a poslednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, prema saopštenju njenog PR-a.

Vučelićeva, navodno, nema pristup svom broju telefona i ne zna se gde je od kraja prošle nedelje.

- Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo zvaničan ishod istrage, ukoliko je informacija tačna - piše na profilima srpske starlete.

- Takođe želim da obavestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi, 3. juna. U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se na njen odgovor i na odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbednost Srbije i njenih građana - stoji u saopštenju PR-a Ljubana Kovačevića.

- Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji, kao i lokaciju gde je zadnji put viđena, da se jave na ovaj profil sa informacijama - navodi se na Sorajinim profilima.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vucelicsoraja/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.