SREĆAN DIVAN DAN: Anastasija dirljivom porukom čestitala Ceci rođendan! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja rođendan, a pored ovog važnog datuma za nju i njene najbliže postoji još jedan koji je otkrila juče, i dirnula fanove emotivnom porukom.

Naime, za sedam dana približava se i jedan jubilej - punih 30 godina njene uspešne karijere.

- I tako je sve počelo. Još samo sedam dana je ostalo kada ću proslaviti trideset godina karijere. Sećam se, kraj 1987. godine, poslednji dani u toj godini, kasno u noć zvonio je telefon. Javila sam se, Mirko Kodić je zvao i tražio je mog tatu. Odsekla su mi se kolena kad se predstavio, znala sam da je vezano za mene. Čula sam samo razgovor, tata je pitao, kada bi trebalo da stignemo u Beograd? Celu noć nisam mogla da spavam od uzbuđenja, a sutra smo krenuli. Tog jutra, pravo smo otišli u studio, snimala sam probne snimke pesama tadašnjih koleginica koje su bile zvezde, kao što su Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Šemsa Suljaković i mnoge druge. Snimila sam nekoliko pesama i muzička komsija PGP je preslušala. Niko nije verovao u moje glasovne sposobnosti, jer sam imala samo 14 godina. Bila sam i dete. Za dva dana stigla nam je poruka da sam sjajno prošla i da stičem pravo za snimanje nove ploče, odmah nakon dočeka 1988. godine. Nakon mesec dana ušla sam u studio i tada je snimljena prva ploča “Cvetak, zanovetak”. U tadašnjoj Jugoslaviji, jedan od najprestižnijih festivala, bio je “Ilidža” na kojem sam prvi put učestvovala 20. juna. 1988. godine. Proglašena sam za najuspešnijeg debitanta sa pesmom “Cvetak zanovetak”, što svedoči i ovaj snimak. Od toga dana po
inje moja karijera. Trideset godina kasnije mogu samo da kažem da ništa ne bih menjala - sve bih opet ponovo
- napisala je Ceca, a ispod su se ređale emotivne poruke i čestitke povodom rođendana.

Pored kolega i prijatelja svakako najemotivnije reči upućene su od strane njene naslednice Anastasije koja je objavila zajedničku sliku i napisala:

- Volim te! Srećan rođendan najlepšoj i najbitnijoj ženi u mom životu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.