BRUKAM SEBE I RODITELJE: Luna otkrila šta će uraditi Slobodanu u finalu Zadruge! (VIDEO)

Nešto kasnije je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt da popriča sa njom.

Prvo što je Drvo pitalo jeste kako se ona oseća.

- Pa, ajde biću iskrena, nisam baš dobro, ali trudim se da budem. Od žurke sam loše, krivo mi je što su se neke stvari desile i to utiče na mene. Proći će sve kao što je prošlo i ostalo. Krivo mi je zato što sam sebi mnogo ružnih stvari dozvolila ovde, obrukala sam se, ajde sebe, ali obrukala sam roditelje, ne mogu da zamislim koliko je njima teško, ali ostalo je još malo pa ću moći da im se izvinim i da ih zagrlim. Imam aritmije, sinoć sam povraćala, valjda je to kad si pod stresom. Danas osećam bolove u rukama, nogama, neki nemir ovde. Umorna sam stalno, valjda je to normalno kad si pod stresom - rekla je Luna.

Ona je objasnila i zašto je ljuta na Milana Miloševića.

- Ljuta sam na Milana... Nisam ljuta, samo sam mu zamerila jer sam rekla da me ne pominje, a to nisu ispoštovali. Non-stop pljuju po meni, pominju te situacije koje sam imala, dizanje Slobe i Kije, a spuštanje mene. Imali su goste koji su opleli po meni. Za ovih devet meseci mislim da sam nešto lepo pokazala. Ja sam dosta puta to prećutala, ali mislim da je danas prevršilo meru, pogotovo što su zvali Slobu i Kiju, Slobodan je danas odlučio da bude sa svojom željom, opet sam ja sve najgore. Najgore što je meni Sloba jednom rekao, kad konj padne u blato a ti ga udaraš. To sam ja. Da bar nisu pričali o meni, da mi ne bude još gore, da slušam kako se ovo dvoje vole, sve super, a Luna najgora - ispričala je ona.

Naravno, nisu mogli da se ne dotaknu i današnje svađe.

- Da, jesmo, ja sam mu čestitala za to što je deseti put pokazao kakav je čovek, igra se sa tuđim emocijama, menja mišljenje, ne razmišlja da nekog boli to što radi, što vidi da je neko loše, umesto da pomogne, on još više čini loše. Ja sam osoba da kad vidim da neko koga volim, da mu je teško, pokušavam da mu pomognem. Ja jesam uzela nekome muža, jesam napravila sranje sebi, ali nisam osoba koja želi loše, ko se sladi tugom. Ja sam i Kristini prilazila i pitala kako joj je, ja nisam želela nikoga da uvredim. To je razlika između Slobe i mene. Ja se trudim da njemu bude bolje kad mu je loše. Ja konstantno nalazim neko opravdanje za njega, ali... On je bio u fazonu kao "Šta sam ja uradio?", od čega mi se povraća. Ne ume da bude iskren, da ustane kao jedan muškarac sa penisom u gaćama i kaže da voli i želi da bude sa tom osobom jednom, a ne da jedno jutro želi ovo, a jedno ono. Kako ga ja gurnem, on ide kod nje, kako ga ona gurne on trči kod mene. Za mene je to kukavički, odvratno, za mene je to igra - rekla je Luna.

Drvo je zanimao i Lunin i Zoričin razgovor.

- Zorica je iskusna žena, pametna. Mi smo imale dosta konflikta ali samo zato što ne podržava prevaru, ni ja nisam, ali sad sam nažalost deo toga. Zaboravile smo na sukobe, ona mi je rekla sve što znam samo što nisam dovoljno jaka psihički da prekinem sama, nego mi treba nego drugi da mi to kaže. Rekla mi je da sam pametna devojka, dobar čovek i da Sloba nije za mene, da mi treba gospodin i ja se nadam da me čeka taj napolju. Posle svega, ne znam zašto, ali razmišljam o tom nekom muškarcu, ne konkretnom, onako, ali verujem da će mi se napolju desiti neko i da me čeka nešto lepo. I jedna pesma me podsetila na to da me čeka nešto lepo. "Faded" se zove ili "Where are you now". Jeste depresivna, ali ima neku pouku - rekla je Luna.

Luna je zatim tražila od Drveta da joj pusti pesmu, a zbog toga je morala da otkrije tajne, pa je rekla da je želela da priča sa Slobom kad izađu, da mu oprosti, kao i da ga poljubi na samom finalu. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Drvo je zatim Luni odmah pustilo pesmu, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.