LUNI POZLILO NAKON TUČE SA SLOBODANOM: Mnogo mi je loše i probada me u grudima!

Posle burne noći i nervnog sloma koji je doživela zbog incidenta s pevačem, ćerka Anabele Atijas doživela je još dramatičniju situaciju. Luna je, kad se malo primirila, legla da se odmori, ali odjednom joj je pozlilo! Blogerka se u jednom trenutku naglo probudila i počela da povraća. Dobila je i napad panike, zbog čega je gubila dah, a imala je i jake srčane aritmije. Cimeri su je izveli napolje i dali joj vodu, a ona je nastavila da povraća.

- Mnogo mi je loše - rekla je Luna kasnije tokom emisije u kojoj je odgovarala na pitanja gledalaca, a zatim se uhvatila za grudi i počela da plače.

Voditeljka ju je pitala da li želi da izađe napolje, a kako je Luna odmahnula glavom, cimeri su joj doneli vodu.

- Celo veče mi je loše. Mnogo sam se namučila. Spavala sam večeras i u jednom trenutku sam se probudila jer mi se slošilo. Srce je počelo nenormalno da mi lupa, nisam znala šta mi je. Uhvatila me je panika, nisam mogla da dišem. Povraćala sam i prebledela. Mića i još nekoliko cimera su videli da mi je loše, mogu da vam potvrde - rekla je Luna dok ju je njen bivši dečko nemo gledao.

Lepi Mića je potvrdio njenu priču, a za sve je okrivio Slobu i svađu sa njim.

- Ljubav je čudna - prokomentarisao je on.

Podsetimo, Luna i Sloba potukli su se u utorak u noć. Blogerka je tokom čarke s bivšim dečkom pobesnela jer ju je odgurnuo. Počela je da viče na njega, a potom da ga grebe i šutira. Sloba ju je u besu uhvatio za vrat, a brzom reakcijom obezbeđenja izbegnuta je veća tuča. Na pevačevim leđima i ruci vidljive su povrede.

Anabela Atijas oglasila se nakon ćerkine tuče s pevačem.

- Ja i dalje samo vidim dvoje ljudi razapetih zbog ljubavi. Bravo ako vi vidite budale sedam dana pre kraja, onda je to vaša protraćena investicija. Ali ne radi se ni o nagradama nego o onom ljudskom faktoru koji nam je Bog poslao na iskušenje, e sad padamo li na testu ili ne, zavisi od nas samih - napisala je Anabela na Instagramu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.