ŽIVE U PROŠLOSTI: Muškarci tri horoskopska znaka teško prebole bivšu ljubav

Dok neki podignutog čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u tri horoskopska znaka teško mogu preboleti prošlu vezu i neke bivše ne mogu celi život da izbace iz glave.

RAK

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako se teško mogu da se "oslobode" sene bivše veze. Oni veoma mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

LAV

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, te odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao pre. Od straha da ih neko opet ne povredi puno opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

STRELAC

Veza sa slobodnim duhom - kakav je muškarac rođen u znaku Strelca - nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako ga je tek prva velika ljubav uspela vezati uz sebe - i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s tobom).

Izvor: AstroZabava
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.