MILAN MILOŠEVIĆ IMAO RASPRAVU S ANABELOM: Rekao sam joj u lice šta mislim, ona je gurnula Lunu u priču sa Slobom!

Novinar Milan Milošević imao je veoma zapaženu ulogu u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Milan je "Zadrugu" završio kao jedanaestoplasirani a na sinoćnoj žurki u impresivnom gradu nadomak Beograda je otkrio i da li je zadovoljan ovim uspehom.

- Ja sam sasvim zadovoljan i ponosan sam na sebe. Spavao sam, jeo sam omiljenu hranu, gledao televiziju, pušio omiljene cigarete a najbitniji je razgovor sa mojom mamom - rekao je Milan.

Milošević je istakao i ko je bio njegov favorit i za koga je iz sveg srca navijao u superfinalu.

- Teodora Džehverović je zaslužila da se nađe u samom vrhu ovog plasmana i to se dogodilo na moje veliko zadovoljstvo. Finalni duel je nešto što se nikad neće ponoviti u istoriji. Luna protiv Kije, Kija protiv Lune, svi su čekali da vide da li će pobediti nešto sveto a to je brak. Nemam ništa protiv Lune, ali mislim da je tek shvatila šta je uradila - istakao je Milošević.

Milan je tokom cele prve sezone bio uz ljubavni trougao ali se više puta deklarisao kao saradnik majke Lune Đogani, Anabele Atijas. Sada je novinar otkrio i da se na samom kraju žestoko sukobio sa Anabelom i da njihov susret nije protekao u najboljem raspoloženju.

- Večeras sam prvi put popričao sa Anabelom i sa Lunom. Sa Anabelom je bila žučna rasprava, rekao sam joj u lice šta mislim. Mi smo imali fenomenalnu saradnju pre ovoga, nikada nije imala rasprave po medijima, bila je jedan sasvim normalan čovek. Rekao sam joj da je sama ćerku gurnula u ovu priču i gurala ju je dublje i dublje a ona se pravdala je bila nemoćna - rekao je novinar.

Milošević je otkrio i jednu ekskluzivnu informaciju, a to je da se Kristina Kockar i Slobodan Radanović neće razvesti.

- Neću staviti tačku dokle god se ne pomire, ili se razvedu. Dokle god je on venčan sa svojom ženom, nikada neće biti odobreno ta njihova veza. Luna i Sloba nikada neće biti srećni dok se razvede ali kako sam čuo iz pouzdanih izvora, od razvoda nema ništa. Ja bih njih doveo u "Zadrugu 2" - rekao je Milan.

- Naravno da ostajem pri svom stavu. Pogrešne informacije je dobio. Od mene dobija informaciju da je još jutros advokat kontaktiran, biće i Slobodan kontaktiran. Ta španska serija će biti završena već sledeće nedelje - odgovorila je Kija na Milanovu tvrdnju uživo u emisiji.

Izvor: Pink.rs
Foto: gospodin_novinar/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.