SPREMA SE VELIKI PROJEKAT: Željko Mitrović najavio „Zadrugu 2“!

Povodom ove informacije, Željko Mitrović se obratio svim gledaocima i najavio Zadrugu 2.

Ja nemam razloga da budem nezadovoljan. Veoma sam zadovoljan pogotovo danas kada smo napravili analize. Jedan projekat koji je u svim ciljnim grupama uspeo da ostvari veliki uspeh. Posebno me raduje to što u narednim danima imamo priliku da osvojimo nagradu na prestižnom festivalu, mi smo u prvih 22. Ja sam siguran da ćemo biti u prvih tri, možda uzmemo i prvo mesto – rekao je Željko Mitrović.

Zadruga dva će biti šest puta veća, biće mnogo veća, mnogo širi projekat. Već šest meseci je spremamo, to će sve zajedno biti renesansni barok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava grad kao što je Venecija. Svi znamo da će to biti u septembru – istakao je on.

Izvor: Blic.rs/expresstabloid.ba
Foto: milica.mitrovic.pink/Instagram

Slični članci
1 komentar
  1. Danilo says

    Aj’ upao je u JUL iskoristio Srbiju materijalno preko Markovic M. Basista i “proracunati ekonomista, ne bih ga nazvao biznismenom”, ode jul..spsao je sina..sad pravi u selu veneciju… a da malo da, ni meni ni vama malo..da ostavi nesto Srbiji (ne mislim na dosadne,tendenciozne lazirane izvestaje o gledanosti, politickim poligonima u zabavno(e i jesu cirkus g. Sarapa i plava koleginica) INFORMATIVNOM jutarnjem programu..imalo bi tu puno jos sta..

Ostavite komentar

Your email address will not be published.