OSTAO SAM BEZ POSLA SA ŠESTOMESEČNOM BEBOM I TRUDNOM SUPRUGOM: Kristijan Golubović dobio otkaz na RED televiziji

Kristijan Golubović je tokom protesta "Srbija protiv nasilja" snimljen ispred televizije "Pink", te su mnogi pomislili da je zapravo došao da podrži Željka Mitrovića i "Pink" televiziju, što nije istina.

On se oglasio za medije, otkrivši da je dobio otkaz od Željka Mitrovića, te da je njegova emisija "Bajke iz podzemlja" ukinuta, a kao razlog navodi veliki pritisak na "Pink".

Kristijan je prvo na svom Instagramu napisao:

- Željku Mitroviću nije potrebna moja podrška! Pored "Pinka" sam slučajno prošao i otišao. Stop nasilju i lažima o meni - napisao je Golubović na svom Instagramu, a za medije je otkrio da je dobio otkaz zbog velikog pritiska kao i hajke na njegovo ime:

- Zbog arlaukanja na mene i moju najgledaniju emisiju na Red televiziji je izvršen pritisak na "Pink" da mi daju otkaz kada imam malu bebu od šest meseci i trudnu ženu - rekao je Kristijan koji za sve krivi proteste i opoziciju:

- Svakodnevno se izmišljaju laži o meni i preti zatvorom - rekao je Golubović, a onda se osvrnuo i na Željka Mitrovića, za koga kaže da je u neku ruku "kapitulirao" i podlegao pritisku:

- Mislim lično da je Željko Mitrović na neki način podlegao pritisku (kapitulirao) tako što je ukinuo nekoliko emisija koje su smetale samo bolesnicima koji blokiraju pola grada, pokušavajući da sruše tu TV stanicu i aktuelnu vlast. Skratio je "Zadrugu" i sada joj menja ime i oblik. Hvala Bogu da se sve promeni na bolje, ali ono što smeta samo najmanjoj manjini ne treba ni da se diskutuje! Naravno ja sam dežurni krivac i crna ovca, u svakom slučaju pušten niz vodu, jer je tako najlakše? Ja sam na progon i medijsku satanizaciju mog lika i dela, navikao - rekao je Kristijan.

Izvor: Srbija danas
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još