STIŽE PRINOVA: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić će postati roditelji?

Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić postaće roditelji.

Glumica je nedavno saznala da je u blagoslovenom stanju i tu vest je podelila samo sa najužim članovima porodice. Prijateljima još uvek nisu želeli da govore, samo su se dogovorili da trudnoću kriju od javnosti koliko god je to moguće duže.

- Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sledeće godine doći na svet. Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi naslednik, već samo da narednih sedam meseci sve prođe u najboljem redu. Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - priča izvor.

Da Orašaninova blista i da joj drugo stanje prija, moglo se videti i na venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, kome je Miloš kumovao, budući da osmeh nije skidala sa lica. Naš sagovornik kaže da su budući roditelji i očekivali srećne vesti jer su poslednjih meseci radili na proširenju porodice.

- Oboje su žarko želeleli da postanu roditelji, ali se time nisu opterećivali. Kada je otišla kod svog lekara, Jelisavetu su sačekale lepe vesti i ona je odlučila da za sad trudnoću vodi u Srbiji. Zadovoljna je rezultatima i sve teče po planu. Njih dvoje su razgovarali i verovatno će porođaj biti u Americi gde Miloš Teodosić igra za Los Andeles Kliperse, jer je odlučio je da i naredne godine nosi dres ovog kluba - završava sagovornik.

Jelisaveti i Teu juče je bila godišnjica braka. Pre nego što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, bili su sedam meseci u vezi. Upoznala ih je zajednička prijateljica čiji dečko živi u Rusiji, pa je odvela Jelisavetu u Moskvu, gde je Teodosić tada igrao za CSKA. Ljubav je odmah planula, a nakon što se glumica vratila u Srbiju, košarkaš je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada. Ubrzo je usledila i veridba, pa glamurozna svadba u Beogradu.

Odlaze na zasluženi odmor

Jelisaveta i Miloš Teodosić uskoro pakuju kofere i odlaze na odmor. Bračni par će obići nekoliko destinacija, nakon čega se Miloš vraća u Ameriku zbog obaveza oko kluba. Jelisaveta će neko vreme biti u Beogradu zbog pozorišta, a onda će i ona da otvori trudničko bolovanje i da mu se pridruži u Los Anđelesu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jagodenamagli/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.