PONOVO ZAJEDNO U RIJALITIJU: Miljana Kulić i Ivan Marinković sa bebom ulaze u "Zadrugu 2"?

Čini se da su producenti rijalitija "Zadruga" rešeni da i u drugoj sezoni obore sve rekorde gledanosti, te im je jedan od glavnih aduta Miljana Kulić, koja će pravo iz porodilišta ući u rijaliti.

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, sigurna je učesnica druge sezone, kao i njena beba, a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog deteta.

- Miljana nije dugo razmišljala o ponovnom ulasku u rijaliti, tim pre što je dobila odličnu ponudu. Naime, Kulićeva je nekoliko puta u "Zadruzi" kroz šalu naglasila da bi pravo iz porodilišta sa bebom ušla u rijaliti, a to će se po svemu sudeći i dogoditi. Čim se završila prva "Zadruga", Miljana je ušla u pregovore za učešće u drugoj sezoni i relativno brzo se dogovorila s producentima o svim uslovima svog i bebinog boravka - otkriva izvor blizak produkciji i objašnjava šta je konkretno temperamentna Nišlijka tražila od produkcije.

- Imala je posebne zahteve i kada se u četvrtom mesecu pridružila zadrugarima, pa je za razliku od ostalih učesnika, uvek dobijala veći budžet, sva tri obroka u toku dana, a roditelji su joj svake nedelje slali pakete s hranom, vitaminima i ostalim stvarima koje su trudnicama neophodne. Produkcija je u potpunosti ispoštovala njene zahteve i nema razloga da to ne urade i ovoga puta. Miljana će imati posebno opremljenu sobu u kojoj će biti krevetac za bebu, dok će dežurno medicinsko osoblje, zlu ne trebalo, biti stalno u Šimanovcima - kaže izvor i dodaje:

- I ovoga puta, Miljanin budžet za hranu neće zavisiti od volje drugih učesnika, već će se produkcija potruditi da ona i beba imaju sve što im je neophodno. U suštni, Miljana se dogovorila oko svih uslova boravka u rijalitiju, a jedino je ostalo da utvrdi tačan datum ulaska - kaže izvor i objašnjava da će se Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog deteta, u nekom trenutku, pridružiti Kulićevoj i bebi.

- Ivan je nebrojano puta istakao da želi da ima bolji odnos sa drugim detetom i da mu je teško što se sa ćerkom Lenom ne viđa onoliko koliko bi želeo. Njegov plan je bio da nakon završetka rijalitija "Parovi" kupi garsonjeru u Beogradu i pronađe posao. Međutim, pre nego što je izašao iz vile u Zemunu, Marinkoviću je stigla ponuda za novi rijaliti. Nije se mnogo dvoumio, pogotovo kada je čuo da će u "Zadruzi" biti sa svojim detetom - kaže izvor i dodaje:

- Miljana i Ivan su sjajan par za rijaliti, između njih je bilo mnogo ljubavi, strasti, netrpeljivosti i jakih emocija, a kada se u celu priču uključi i beba - gledanost je zagarantovana - zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs/Sonja Andrić

Foto: Happy TV/Youtube-Printscreen

Slični članci
1 komentar
  1. Nevena says

    treba joj oduzeti dete

Ostavite komentar

Your email address will not be published.