SLAVUJ ODLETEO NA ODMOR: Miroslav Ilić nije došao na suđenje za utvrđivanje očinstva

Na ročište nije došla ni mladićeva majka Mirjana Antonović, koja je svojevremeno bila u emotovinoj vezi sa Ilićem i tvrdi da je on otac njenog sina. U sudu su se pojavili samo pravni zastupnici obe strane, ali nije poznato kada će biti održano sledeće ročište.

- Sudija je zabranila da se iznose bilo kakvi detalji u javnost iz sudskog postupka, zbog osetljivosti teme i zaštite učesnika u postupku. Sudija je ljuta, jer se u javnosti pojavio spisak svedoka što nije po zakonu. Sledeće ročište je odloženo na neodređeno vreme - rekao je advokat Vilijam Paspalovski, koji zastupa Mirjanu Antonović i njenog sina Devina.

Mirjana Antonović je prošlog četvrtka bila u Beogradu kao gošća na svadbi Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, ali je u međuvremenu otputovala u Ameriku i nije sačekala zakazano ročište, a "slavuj iz Mrčajevaca" je, navodno, na odmoru u Crnoj Gori.

Apelacioni sud je nedavno odbio žalbu na rešenje kojim je odbačen prigovor tužene strane o nenadležnosti Višeg suda u Beogradu. Advokat Miroslava Ilića je na odluku Apelacionog suda uložio žalbu koja se trenutno razmatra, pa će suđenje biti nastavljeno kada to bude završeno. Spekuliše se da bi pevač narodne muzike i Antonovićeva mogli da se sretnu na sudu već na jesen.

Izvor: Novosti
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još