MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC: Mirjana Antonović otkrila odluku suda u Beogradu, oglasio se i pevač (FOTO)

Mirjana Antonović oglasila se danas na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvestila svoje prijatelje o detaljima presude.

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudiji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda, već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je Antonovićeva.

Pevač se oglasio nakon što je njegova bivša ljubavnica otkrila da je sud doneo oduluku da je Ilić otac njenog sina Devina.

Miroslav nije baš bio rečit na ovu temu, pa je rekao kratko:

- Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Za nekoliko dana saznaćete više detalja, a do tada ne želim da komentarišem to - rekao je Ilić.

Nakon objave na Fejsbuku Mirjana se oglasila se za Kurir.rs i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića. Ona nije krila sreću što se sve konačno završilo.

- Danas smo svi presrećni. Sud jeste utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin. Stižu čestitke iz svih zemalja. Bilo je veoma teško, ali uzajamna borba i podrška mnogih, počevši od svedoka, izvrsnog advokata Viljama Paspalovskog, u koga smo imali potpuno poverenje, se na kraju isplatilo. Imali smo sreću da su nam udelili i poštenog sudiju. Svaka joj čast. Ova pobeda nije samo naša, već je pobeda za mnoge majke i decu. Novinari, i mediji su isto veoma zaslužni. Bili su velika pomoć. Mnogo im hvala i računam na njih da zajedno utičemo na izmeni tog zastarelog zakona. Zakon koji udara direktno u maticu porodice. Sve je bilo suviše dugo, ali smo na kraju ipak u Srbiji došli do pravde. Žene ne treba da se plaše da traže prava za svoju decu. Istina je ipak konačno pobedila - rekla je Mirjana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Mirjana Antonovic/Facebook

Pogledajte još