fbpx

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Draginja bi pre Slobi oprostila da je gej nego da se pomiri sa Kijom

U toku emisije "Zadruga, narod pita" uključio se gledalac koji je želeo da čuje Milanov stav kada su u pitanju odnosi Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

"Šta misliš, da li bi Kija oprostila Slobi kada bi se javno pokajao?" glasilo je pitanje za Milana.

Milan je rekao da ima odgovor na ovo pitanje, s obzirom na to da je taj dan vodio telefonski razgovor sa Kristinom. Takođe je rekao i kako Kija zna da je on doživeo sličnu situaciju kao Kockareva.

- Prebrodio sam tu krizu, međutim, ona mi je u jednom momentu rekla da bi pre dva meseca prešla preko svega ako bi videla u njegovim očima iskreno pokajanje i da joj u njegovim delima 24 sata pokazuje da mu je stalo do nje, kako se ne bi vraćali na to - rekao je Milošević i dodao:

- Međutim, danas mi je rekla da od toga nema ništa, da ne bi mogla, jer ipak ovako mi je rekla, citiram: "Toliko je stvari učinjeno od strane njegovih roditelja, od strane devojke i njenih roditelja sa kojom je učinjena prevara". Toliko je laži i uvreda rečeno o njenom životu, toliko je mnogo isponižavana, da ne vidi svrhu zašto bi se borila za tu ljubav, ali i dalje ga voli. Ja sam siguran da od toga nema ništa. Koliko god da je ona jaka osoba upravo joj ta snaga neće dozvoliti da se toliko ponizi. Mislim da bi Sloba rado pristao. Siguran sam da bi Draginja poželela bilo koju drugu snajku za svog sina, samo da to nije Kija. Kija se jednom šalila da bi gospođa Draginja sinu pre oprostila da bude gej i da dovede muškarca u kuću, samo da ne bude sa njom - izjavio je Milan.

Izvor: Alo
Foto: Youtube - Zadruga Official/printskrin

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.