Konferencija SAP vorld tur 2. juna u Beogradu

BEOGRAD, 26. maja 2010. (Beta) - Softverska kompanija SAP najavila je u sredu da će 2. juna u Pozorištu na Terazijama biti održan skup o novim softverskim rešenjima te kompanije u okviru turneje "SAP vorld tur" (SAP World Tour).

Direktor kompanije SAP Vladimir Popović izjavio je na konferenciji za novinare da je skup posvećen strategiji koju kompanije treba da primenjuju u nestabilnim ekonomskim uslovima da bi uspele da odgovore na sve zahteve i izazove u poslovanju.

Najavljeno je učešće 350 rukovodilaca srpskih preduzeća, predstavnika javnog sektora i medija. Kako je rekao, korisnicima će biti prikazano sve što se dešava u kompaniji SAP, a premijerno će biti prikazano rešenje za podizanje prodaje SAP CRM 7.0. Popović je naveo će korisnici rešenja te kompanije, Hemofarm, SBB i Delta holding, predstaviti svoja iskustva.

Učesnicima će se obratiti predsednik Saveza ekonomista Srbije Dragan Đuričin i SAP ambasador Les Hajaman, koji će govoriti o strategijama koje su najuspešnije svetske kompanije primenile u uslovima svetske ekonomske krize, ekonomskoj situaciji u Srbiji, budućim trendovima i uticaju IT na biznis.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.