MORAM DA SE BAVIM PSIHOPATAMA: Ana Mihajlovski u problemu zbog hakovanog profila na Instagramu!

Ana Maihajlovski kao i svi poznati, uživa da komunicira sa fanovima preko društvenih mreža, ali se nedavno susrela sa veoma neprijatnom situacijom.

Naime, nepoznata osoba na Instagramu je hakovala, a zatim i otvorila novi profil na njeno ime i preuzela potpuno voditeljkin identitet pod nazivom "jedini pravi".

Međutim, osoba je pogrešila kada je Anin datum rođenja u pitanju, te je za godište stavila 1989.

Tim povodom ona se zahvalila koleginici Marijani Mićić na obaveštenju o zloupotrebi njenog imena, te je napisala:

- Već skoro dva meseca nemam Instagram, ali neka pametnica se potrudila da ga hakuje, objavljuje reklame i priča sa ljudima u DM-u, pa da znate nisam ja bila... Ljudima je stvarno dosadno. Iako bih volela da sam rođena 1989. čak sedam godina kasnije, ali nisam, ipak sam ’82 godište... Ne znam da li su ovo deca ili psihopate, u svakom slučaju je zastrašujuće koliko su ljudi odlepili.

Nakon toga, vidno izrevoltirana Ana uz svoju fotku je dodala sledeće:

- Divno! To sam ja nasmejana zato što moram da se bavim psihopatama... Stvarno me mrzi da imam Instagram i ne mogu da se bavim njime. Bilo je zabavno par nedelja i mene generalno to brzo prođe, ali da li je realno da moram da ga imam da neko drugi ne bi lupao gluposti u moje ime? Čupava sam, boli me zub i stvarno mi ne treba da se sada bakćem sa ludacima. Ne želim da čitam komentare, poruke, itd. Ali ajde, evo ga profil pa nek stoji... Mada, mogli bi svi da prihvatimo da sam ’89 godište, to mi se sviđa, neću da se svađam.

A zatim je dala savet mlađim generacijama:

- P.S. Deco, čitajte knjige! Ne pretvarajte se da ste neko drugi pogotovo ne ja, ima mnogo zabavnijih, ali ipak je najbolje da budete ono što jeste - napisala je ona uz prepoznatljivi osmeh iako joj nakon ove neprijatnosti verovatno nije bilo do toga.

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još