POSLE TRI MESECA: Ana Mihajlovski napušta televiziju "Nova S" (FOTO)

Voditeljka Ana Mihajlovski danas je svoje pratioce na duštvenoj mreži Instagram obavestila da napušta televiziju "Nova S".

Harizmatična dama, koja će uskoro proslaviti 40. rođendan, sa kolegom Danilom Mašojevićem duže od tri meseca vodila je jutarnji program ove televizijske kuće, ali je sada odlučila da je vreme za nove poslovne poduhvate.

Ana se oprostila od kolektiva u kome je bila zaposlena i gledalaca.

- Od nekog juna Danilo i ja smo započeli naš put. Za nešto više od tri meseca razgovarala sam sa sjajnim ljudima i čula iz prve ruke odgovore na mnoga pitanja koja sam u prošlosti postavljala sebi. Nova tv ima genijalne sagovornike koji, ukoliko ih pažljivo slušate, daju pojašnjenje svega ovoga što svi mi živimo decenijama i bilo je zaista zadovoljstvo slušati ih! Nisu to baš najlepše informacije koje možete čuti od ranog jutra, ali jesu izuzetno značajne za razumevanje mnogih fenomena ovog društva. Shvatanje svega što živimo je i moja misija već dugi niz godina, jer verujem da pomaže u prihvatanju onoga što ne možemo promeniti, a ima preveliki uticaj na naše živote. Dok sam ja tragala za odgovorom na pitanje - kako smo došli dovde, Danilo je tragao za načinima da vaše jutro bude vedrije, razigranije, zabavnije i sa puno informacija koje se tiču svih nas. U tom definisanju ciljeva shvatili smo da su oba legitimna, ali i dosta drugačija i da će teško koegzistirati u harmoniji, a harmonija zaista jeste odlika Danilovog tima koju treba negovati uz sve ostale divne karakteristike. Tako smo odlučili da posle probnog perioda Danilo nastavi sam svoj put u novu sezonu, a ja se i dalje pitam kako smo postali narod kakav jesmo danas, jer čvrsto verujem da koren problema donosi i rešenje ili bar spokoj. Dok ne saznam odgovore na ta pitanja lično biram da menjam sebe, jer nije baš održiva teorija da je jedan čovek uvek kriv za sve što se dešava čitavom narodu. Saziv skupštine je ogledalo društva pa ukoliko vam se dopada taj odraz onda uživajte u njemu, ali ukoliko imate sumnju da je dobro pođite od sebe. Ja već jesam i ima tu mnogo posla. Pozdravljam divne ljude koji su me proveli kroz fenomenalno iskustvo, a Danilu i TV Nova želim najuspešniju sezonu do sada što će po svemu sudeći i biti - napisala je Mihajlovska pokraj fotografija na kojima pozira sa kolegom.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anamihajlovski1982/Instagram

Pogledajte još