TO DETE NIJE MOJE! Ivan Marinković tvrdi: Posle drugog odnosa Miljana mi je rekla da je trudna!

Miljana je zatrudnela u vili “Parova”, tvrdeći da je otac njenog deteta Ivan Marinković, a nakon toga prešla je u konkurentski rijaliti, “Zadrugu”, gde su gledaoci imali priliku da posmatraju kako njen stomak iz meseca u mesec raste.

Ivan Marinković dospeo je do finala “Parova” i zauzeo sedmo mesto, a veče je osim superfinala obeležio i poziv Miljane Kulić koja se uključila putem telefona u vilu i ponovila ono što je u javnosti već ranije najavila.

Ona je objasnila da ne želi više ni da čuje za Ivana, tvrdeći da će obaviti DNK test ukoliko on to bude tražio, i da će u tom slučaju on morati da plaća alimentaciju za dete. Ivan je u noći superfinala prvi put čuo ove reči, a nakon njegovog izbacivanja iz vile, otkrio je koji će biti njegovi prvi koraci što se tiče ove situacije.

Čim se ujutru probudim, odmah ću pozvati Miljanu, da bih pričao sa njom. Sumnjam da je dete moje, jer je Miljana izlazila iz vile u spoljni svet, i mogla je i tamo da zatrudni sa nekim drugim. Još jedan detalj me navodi da sumnjam. Miljana mi je rekla da je trudna odmah posle našeg drugog seksa, a to je zaista rano. To znači da je vrlo moguće da je bila trudna i pre našeg odnosa – objasnio je Ivan.

On je takođe dodao i da ne želi da se čuje sa Miljaninim roditeljima, već da želi da razgovara samo sa njom.

Izvor: Alo!
Foto: Parovi Stream 1 – YouTube/PrintScreen

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.