TO DETE NIJE MOJE! Ivan Marinković tvrdi: Posle drugog odnosa Miljana mi je rekla da je trudna!

Miljana je zatrudnela u vili "Parova", tvrdeći da je otac njenog deteta Ivan Marinković, a nakon toga prešla je u konkurentski rijaliti, "Zadrugu", gde su gledaoci imali priliku da posmatraju kako njen stomak iz meseca u mesec raste.

Ivan Marinković dospeo je do finala "Parova" i zauzeo sedmo mesto, a veče je osim superfinala obeležio i poziv Miljane Kulić koja se uključila putem telefona u vilu i ponovila ono što je u javnosti već ranije najavila.

Ona je objasnila da ne želi više ni da čuje za Ivana, tvrdeći da će obaviti DNK test ukoliko on to bude tražio, i da će u tom slučaju on morati da plaća alimentaciju za dete. Ivan je u noći superfinala prvi put čuo ove reči, a nakon njegovog izbacivanja iz vile, otkrio je koji će biti njegovi prvi koraci što se tiče ove situacije.

- Čim se ujutru probudim, odmah ću pozvati Miljanu, da bih pričao sa njom. Sumnjam da je dete moje, jer je Miljana izlazila iz vile u spoljni svet, i mogla je i tamo da zatrudni sa nekim drugim. Još jedan detalj me navodi da sumnjam. Miljana mi je rekla da je trudna odmah posle našeg drugog seksa, a to je zaista rano. To znači da je vrlo moguće da je bila trudna i pre našeg odnosa - objasnio je Ivan.

On je takođe dodao i da ne želi da se čuje sa Miljaninim roditeljima, već da želi da razgovara samo sa njom.

Izvor: Alo!
Foto: Parovi Stream 1 - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.