3. jun 2010.

BEOGRAD, 3. juna 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o konferenciji Evropska unija - Zapadni Balkan koja je održana u Sarajevu, o hapšenju bivšeg direktora Železnica Srbije Milenka Šarančića i o drugim temema.

ALO - Pod naslovom "Upecan Šarančić" list piše o hapšenju bivšeg direktora Železnica Srbije Milenka Šarančića. "Srbin osuđen na smrt u Americi!", list piše o Srbinu Avramu Niki (40) koji je zbog ubistva osuđen na smrtonosnu inekciju u zatvoru u državi Nevada.

BLIC - "Šarićevi kreveti i televizori na rasprodaji", list piše da je licitacija stvari zaplenjenih od narko-bosa zakazana za 8. jun. Povodom hapšenja bivšeg direktora Železnica Srbije tu je naslov "Slovenci dostavili ključne dokaze protiv Šarančića". "Idem u finale" - Jelena Janković nezadrživa u Parizu.

VEČERNJE NOVOSTI - O Konferenciji u Sarajevu - "Srbiji je mesto u Evropi". Tekst o hapšenju bivšeg direktora Železnica Srbije naslovljen je sa "Uhapšen Milenko Šarančić". Intervju s ministrom odbrane Draganom Šutanovcem - "Naša vojska vuče napred".

DANAS - "Vreme evropske nade, ali i sve strožih uslova", naslov je pod kojim list piše o konferenciji u Sarajevu. "Uhapšen Šarančić", o epilogu dugogodišnje istrage o zloupotrebama u Železnicama Srbije. "Dinar se još nije smirio", o tome da menjačnice zbog neizvesnosti drže veliku razliku između prodajnog i kupovnog kursa.

KURIR - Pod naslovom "Uhapšen Milanko Šarančić", o hapšenju bivšeg direktora Železnica Srbije i njegovih saradnika. "Ksenijin stan na prodaju", list piše da se prodaje stan u kome je ubijena pevačica Ksenija Pajčin.

POLITIKA - "Potvrđena posvećenost evropskoj perspektivi Zapadnog Balkana", o samitu EU - Zapadni Balkan održanom u Sarajevu. Intervju s načelnikom Odeljenja za Balkan Ministarstva spoljnih poslova Rusije Aleksandrom Aleksejevim list prenosi pod naslovom "Rusija će lobirati za razgovore Beograda i Prištine".

PRES - Povodom afere "satelit" list piše "Sveto Marović sam odlučio da zakupi satelit?!". "Hapšenje Šarančića", naslov je pod kojim list objavljuje fotografije hapšenja bivšeg direktora Železnica Srbije. Pred današnji koncert britanskog pevača u Beogradu list piše pod naslovom "Elton Džon u Srbiji samo sedam sati!".

PRIVREDNI PREGLED - "Grcima najbolji uslovi za biznis", piše list. "Krizu leči solidarnost i saradnja", o izjavi predsednika Srbije Borisa Tadića.

Pogledajte još