JA SAM EGZIBICIONISTA: Katarina Živković progovorila o ponovnom učešću u rijalitiju!

- Ne postoji osoba koja nije obaveštena i ne prati. Svakog to privlači da gleda. Malo mi je i dosadno bez Zadruge, čak ponekad poželim da uključim Pink Rijaliti i da gledam reprize - rekla je ona kroz smeh.

Nezaobilazna tema su svakako Sloba Radanović i Kija Kockar, a kako je nedavno pevač potpisao predlog za sporazumni razvod, nismo mogli a da je ne pitamo da to prokomentariše:

- Ja sam takođe bila u rijalitiju i bila sam pobednik u to vreme kad ljudi nisu provalili koja je najbolja taktika da dođeš do pobede. Meni je svako od njih ponaosob zanimljiv i zabavan na svoj način, i Sloba i Kija i Luna, pored njih Miljana Kulić, Milan Milošević, Sara i Vojke, svako od njih ima neku svoju zanimljivu priču. Nisam se baš bavila temom razvoda Kije i Slobe, ali mi je i te kako bilo zanimljivo da vidim ko će sa kim ostati, ko će sa kim biti, ko će biti sa Slobom. Što se tiče razvoda, mislim da je to bilo očekivano - rekla je Katarina.

Na kraju, pevačica nam je otkrila da li bi se ponovo oprobala u rijalitiju:

- Nemam potrebe za tim jer sam ostvarena i izgrađena u tom smislu, ali ne mogu da kažem da me ne privlači, jer sam egzibicionista. Tad kad sam pobedila imala sam 22 godine i volela bih da vidim kako bih se ponašala sada sa 29, da oprobam sebe, da vidim da li sam se promenila, da li sam nešto naučila, tako da bih u tom smislu volela da oprobam sebe. Ali mislim da bih ušla za neke ogromne pare koje bi mogle da mi promene život, a te pare sada ne postoje - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs/N. Vujčić
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još