Srpski fudbaleri koriste Kamerun kao pripremu za Ganu

BEOGRAD, 4. juna 2010. (Beta) - Članovi fudbalske reprezentacije Srbije izrazili su uverenje da će im prijateljska utakmica sa Kamerunom u subotu poslužiti kao odlična provera pred početak Svetskog prvenstva i prvog duela sa Ganom.

"Prve utakmice su uvek najteže. Treba početi dobro i sa autoritetom. Da isključimo taj imperativ moranja i da budemo pravi", rekao je Antić novinarima prilikom obilaska radova na izgradnji nacionalnog trening centra u Staroj Pazovi.

"Imaćemo odličnu priliku da pokažemo mnogo više nego u dosadašnjem toku priprema. Igrati pred svojih narodom je motiv više, koji treba da pomogne da prevaziđemo neke slabosti", dodao je Antić.

Srbija je pripremama u Austriji igrala dve kontrolne utakmice, od Novog Zelanda je izgubila sa 0:1, dok na susretu sa Poljskom nije bilo golova. "Sve što je trebalo da uradimo u Austriji uradili smo. Mene i raduje što se sve završilo kako jeste, jer nam je donelo dozu koncetracije, nateralo da se malo zamislimo, da shvatimo da nismo toliko dobri. Da se spremimo na ono što nas očekuje na Svetskom prvenstvu gde nema prava na greške", izjavio je napadač Danko Lazović.

Pogledajte još