PREISPITAJTE SVOJU VEZU: Četiri jasna znaka da mu nije dovoljno stalo do vas

Ako vam se čini da se pojavljuju situacije u kojima vašeg partnera nimalo ne zanimate, sigurno vas zanima radi li se o osobi koja je licemerna ili je jednostavno nesigurna.

Zato vam donosimo znakove koji bi mogli potvrditi da vašem partneru vi, ali i vaša veza, niste toliko važni:

1. Zajedno ste već neko vreme, ali je na društvenim mrežama i dalje singl

Iako ne verujemo svemu što vidimo na društvenim mrežama, ako ste u vezi već nekoliko meseci, a vaš partner se na Instagramu ili Facebooku ponaša kao da je i dalje sam, vreme je da porazgovarate. Zapitajte se da li mu je zaista stalo do vas kao što vi mislite ili ipak nije.

2. Viđate se na tajnim mestima, ili samo kod njega

Ukoliko vas skriva ili primećujete da mu nije prijatno kada ga drugi sretnu sa vama, zapitajte se da li vam je mesto kraj takve osobe?

3. Ne predstavlja vas kao svoju devojku

Ako vas vaš partner ne predstavlja prijateljima ili kolegama kao svoju devojku, vreme je da se upali crvena lampica. Ako to nije nešto što on sam ističe i ako uz to izbegava da upozna vaše prijatelje, verovatno mu nije stalo do vas.

4. Ne držite se za ruku

Ako vaš partner često hoda ispred vas ili vas ne ljubi u javnosti, to je još samo jedan u nizu razloga da razmislite o vašoj vezi. Čini se kako se ne radi o vezi koja je važna, bar kada je on u pitanju.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.