fbpx

GOVORILA JE DA NE MOŽE VIŠE: Marija Kulić otkrila detalje Miljaninog porođaja, ali i razgovora sa Ivanom Marinkovićem!

Iako se sinoć porodila carskim rezom, Miljana je već jutros bila na nogama.

- Sve je super prošlo, Miljana je odmah jutros ustala, čak je tražila i cigaretu. Doneli su joj bebu, doji je, sve je odlično - kaže Marija Kulić  i dodaje:

- Oduševila se kad je prvi put ugledala Željka. Odmah ga je stavila na grudi, ljubila u glavicu, govorila mu "ti si moja bebica lepa". Još je u šoku zbog anestezije, a jutros smo razgovarali sa pedijatrom, pregledali su ga, super je, zdrav je, sve je u redu. Vadili su mu krv, laboratorija je isto u redu, čekamo danas da nam jave koja je krvna grupa.

Miljani je termin za porođaj bio 3. avgusta, međutim Željko je na svet ipak došao nedelju dana ranije.

- Doktorka je rekla da bi dobio još 250 grama da je bio do 3. avgusta, međutim Miljana je zapela i govorila lekarki "ne mogu više, nemojte da dobijem bolove dok vi niste tu" - priča Marija.

Ona otkriva i da se Miljana čula sa ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem pevačice Goce Tržan.

- Nešto su se malopre dopisivali. Rekao joj je da će doći, da mora da nađe nekog ko će da ga doveze u Niš danas ili sutra, ako ne danas, onda sutra sigurno. Pitao je da li može da dođe u bolnicu da vidi bebu.

Rijaliti učesnica u više navrata izjavila je da Marinkoviću neće dozvoliti da se upiše u matičnu knjigu rođenih kao otac deteta, a njena majka priznaje da se njen stav za sada nije promenio.

- Ništa se nije promenilo, on može da joj brani posle da ide na more sa detetom, morala bi za sve da dobije dozvolu od njega. Ima i onih koji hoće da ucenjuju, da namerno teraju inat, šta joj to treba - kaže Marija.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.