LUNA I RADANOVIĆ RASKINULI TEK POSLE ZADRUGE? Blogerka sve priznala i javno poručila šta će uraditi Slobinim poklonima! (VIDEO)

Ja sam jedanput poslala jednu drugaricu da ode u Zrenjanin po moje stvari koje su ostale tamo, jer kad smo se Sloba i ja pakovali u ‘Zadruzi’, mi smo tad još uvek bili zajedno, tako da smo i stvari pakovali zajedno”, rekla je Luna gostujući u emisiji “Zadruga, narod pita – koja je očito smetnula s uma da su u baš to vreme njih dvoje svima uporno ponavljali da nisu zajedno.

S druge strane, svima koji se za to interesuju, između ostalog i Lepom Mići, javno je poručila šta će da uradi sa svim poklonima koje je tokom veze za Slobodanom dobila. Mića smatra da bundu treba da vrati, ali ona ne misli tako.

Neću dati, to je moja bunda! Nema nazad! To je poklon od mog tadašnjeg dečka, koji je to zaradio jer je bio pobednik ‘Zadrugovizije’. To mi je ostalo od njega, to i pisma… nemojte to da mi uzimate. Baš je lepa bunda. Ona se nalazi kod mene, kod kuće, na čiviluku čeka zimsku sezonu da je nosim – izjavila je ona.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: lunadjogani/Instagram

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.