MILICA PAVLOVIĆ O SVOM SINGL STATUSU: Navikla sam na samoću!

Popularna mlada pevačica Milica Pavlović pauze između nastupa koristi da se odmori i uživa u čarima bazena u hotelu gde je odsela.

- Navikla sam na svoju samoću i ne predstavlja mi problem to što sam sama. Ali svakako bi mi prijala jača, muška polovina pored sebe. Prosto da imate nekad u teškim trenucima da se oslonite na nekog iako znate da hodate kroz život same - rekla je pevačica.

Pavlovićeva je naglasila i da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke, kao i da će to biti važna prekretnica u njenom životu i vest koja će je neizmerno obradovati.

- Prvo da vidim kako da postanem mama i da nađem potencijalnog muškarca, pa ćemo pričati o tome. Svakako da na mojoj listi životnih ciljeva se nalazi i ta važna uloga životna, i dočekaću je punog srca i sa velikim ushićenjem - navela je Milica.

Pevačica nije mogla a da ne prokomentariše nedavni napad koji je preživeo njen kolega Darko Lazić, kada su dvojica nepoznatih muškaraca napala njega i njegovog vozača, Miljana Vračevića.

- Što se tiče Darka, šokirana sam. Ne mogu da verujem da tako nešto može da se desi. Pevači su stalno na meti tih malo agresivnijih ljudi. Nisam uspela da se čujem sa Darkom zato što se ne javlja na telefon već par dana. Verujem da to nije bio nimalo prijatan događaj - rekla je Milica u emisiji "Premijera".

Izvor: Kurir.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još