PREPORUKA NEDELJE: Frajla Mara - serija, film, vino, predstava, koncert

Jedna od četiri Frajli, Marija Mirković, odnosno frajla Mara gitarista je i pesnik i zaljubljenik u ljubav i muziku. Trenutno može da se pohvali da ovih dana izlazi njihovo prvo Live izdanje i na jednom mestu će publika moći da čuje 18 pesama koje voli, izvedene na koncertima u Lisinskom u Zagrebu i Spensu u Novom Sadu. Simpatični četverac uveren je da će ljudi uživati, kao što su uživali i na koncertima, da će to biti album koji će uvek rado puštati, koji će im obeležiti neke lepe trenutnke.

- Za vaše čitaoce izdvojila sam omiljeni film, seriju, predstavu i vino, a upućujem i još jedan bitan poziv za sve čitaoce portala nadlanu.com - ako ste propustili koncert na Beografskom beerfestu, gde smo sinoć prvi put nastupile, i za tu priliku priredile poseban nastup "The Frajle - rock edition", dođite na zatvaranje Štrand Summer Festa. Zaista spremamo super zanimljiv nastup i savetujem svima da ga nikako ne propuste!

Foto: Promo

SERIJA

- Upravo je krenula nova sezona serije "Moć", tako da svake nedelje pratim nova dešavanja. To je sjajna krimi-triler serija, producent je poznati američki hip-hoper 50 Cent. Sjajna muzika, dinamična radnja tako da svakom preporučujem.

www.imdb.com

Foto: Promo

FILM

- Definitivno Mamma Mia! – drugi deo. Ja ga još nisam pogledala, ali sam čula da je sjajan i jako zabavan.

www.imdb.com

Foto: Promo

VINO

- Ovog leta sam istraživala ostrvo Krk, tako da preporučujem njihovu autohtonu sortu - Vrbnička Žlahtina. Lagano belo vino, divno za letnje dane i noći. A u slučaju da ne idete put mora i ne možete da nađete Žlahtinu, moja preporuka je definitivno belo vino "Tri Morave" vinarije Temet. S tim vinom nema greške. Ukoliko ste ljubitelji "orange" vina, moj pobednik u toj konkurenciji definitivno je istarski Clai Ottocento belo vino. To je piće od kojeg zastaje dah.

www.temet.rs

Foto: Promo

PREDSTAVA

- Preporučujem predstavu "Pogledi". Vrlo zanimljiv koncept, sjajna glumačka ekipa i nadasve zanimljiva tematika.

www.facebook.com

Foto: Promo

KONCERT

- Definitivno je leto vreme festivala i "open air" nastupa. Izdvojiću zatvaranje Štrand Summer Festa u Novom Sadu i naš nastup večeras kao koncert preporuke.

www.color.rs/strandsummerfest2018/

Autor: Mario Badjuk
Foto: Nikola Jovanović/Promo

Pogledajte još