DESET SJAJNIH OSOBINA LJUDI ROĐENIH U AVGUSTU: Zašto su Device i Lavovi tako posebni?

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih. Stoga vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u avgustu!

1. Pouzdane, snažne i organizovane

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. Prirodno dobre vođe

Upravo zbog svoje harizme i velikog samopouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

3. Međusobno kompatibilne

Lavovima vlada Sunce i oni su zbog toga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju jednu lepu ravnotežu u vezi.

4. Najmanje se složu sa Vodolijama i Ribama

Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na točku horoskopskih znakova je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. Vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca

Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu. Ali, zbog snažnih karaktera i inteligencije, znaju da budu poprilično tvrdoglava deca.

6. Često su u centru pažnje

Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo jer su vrlo harizmatični.

7. Generalno dobri učitelji

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i van nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe i to može da im pomogne u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu da budu odlični učitelji jer imaju prirodan autoritet.

8. Vezane za isti kamen rođenja

Reč je o periodu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom - smaragdom.

9. Međusobno povezane cvetom rođenja

Cvet rođenja osoba u avgustu je gladiola. Ovaj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. Poslednje letnje bebe

Avgust je poslednji pravi letnji mesec, a Lavovi i Device su poslednji letnji horoskopski znakovi.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još