ZADRUGARI OŠTRO REAGOVALI: Dušici Jakovljević stiže podrška sa svih strana!

Jutros je, na parkingu ispred zgrade u ulici Ljutice Bogdana, eksplodirao automobil koji je poslednjih meseci vozila voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević.

Od jačine udara popucali su prozori i na okolnim zgradama, a džip je potpuno uništen. Na svu sreću povređenih nije bilo, a vidno uznemirenoj Dušici je pružena i lekarska pomoć. Motiv eksplozije je još uvek nepoznat.

Domaća javnost je u šoku zbog nemilog događaja, pa tako i bivši učesnici pomenutog šou programa, koji Jakovljevićeva vodi.

Ovim povodom oglasila se Kija Kockar.

- Zaprepašćena sam! Nadam se da je i ona i njena porodica dobro, ili bilo ko, ko se zatekao u okolini. Stvarno strašno! Ja sam trenutno na putu, pozvaću je čim se vratim. Ne znam zbog čega bi joj neko tako nešto uradio. Bolestan svet!

Jedan od zadrugara Milan Milošević šokiran je današnjom eksplozijom.

- Šokiran sam zbog svega i mislim da je ovo što se desilo za svaku osudu, te da će se počinioci, ukoliko je ovo ljudsko nedelo, pronaći što pre. U svakom slučaju, srećan sam što niko nije povređen.

Teodora Džehverović nije mogla da dođe sebi!

- O Bože! Prvi put čujem za to, nisam u Beogradu! U šoku sam. Ne mogu da verujem da ima takvih ljudi! Bog će im sve vratiti. Nadam se da je ona dobro - uznemireno je prokomentarisala.

Aleksandra Subotić, inače buduća zadrugarka takođe je zgrožena ovom nesrećom.

- Strašno je šta se dešava. Dušica je predivna osoba i nije zaslužila to. Nadam se da je dobro. Ja sam u više navrata osetila kako izgleda kada ti prete i ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Nadam se da će se što pre naći krivac i odgovarati za ovo delo.

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, izjavio je:

- Ne znam šta da kažem. U šoku sam! Zaista sam bez teksta!

Izvor: Kurir.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još