Kako poslovati sa Japanom - uvod u KAIZEN™ pristup

Seminar „Kako poslovati sa Japanom – uvod u KAIZEN™ pristup“ biće održan 10. septembra u Privrednoj komori Srbije.

Na ovom jednodnevnom skupu učesnici će imati priliku da se bliže upoznaju sa japanskom poslovnom kulturom, osnovama japanske poslovne filozofije KAIZEN™ i da sami identifikuju oblasti u kojima tu poslovnu praksu mogu da primene.

Organizatori seminara su Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji (JPAS) i Evropska mreža preduzetništva u Srbiji - Privredna komora Srbije, u  saradnji sa Kaizen institutom i Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu (JETRO). Učešće je besplatno, a broj mesta je ograničen. Prijava za seminar je obavezna i moguća zaključno sa 5. septembrom do 17 časova, na mejl office@jbas.rs ili een@pks.rs, pri čemu će učešće biti naknadno potvrđeno u skladu sa raspoloživim brojem mesta. Više informacija je dostupno u agendi događaja u prilogu.

Japanska Poslovna Alijansa u Srbiji – JPAS, koja je jedan od organizatora, osnovana je na inicijativu japanskih kompanija koje već posluju u našoj zemlji, a uz podršku Ambasade Japana u Beogradu. Cilj ovog poslovnog udruženja je unapređenje saradnje između Japana i Srbije, pre svega kroz razvoj privrednih i kulturnih odnosa dve zemlje. JPAS pruža podršku u ostvarivanju kontakata i saradnje između japanske i srpske poslovne zajednice, a krajnji cilj je intenziviranje trgovinske i investicione saradnje dve zemlje.

Ovaj seminar predstavlja i svojevrsni uvod u Drugi KAIZEN™ kongres u Srbiji, u organizaciji KAIZEN™ Instituta i JPAS-a, koji će ove godine biti održan 24. i 25. septembra u hotelu Kraun Plaza u Beogradu. Kongres okuplja 300 profesionalaca iz KAIZEN™ prakse. Uz jednodnevni radni deo (kroz pet panela) kongres predviđa, tokom drugog dana, obilazak dve kompanije, Tarkett i Henkel, u japanskoj praksi poznat kao Gemba walk. Za više informacija o kongresu obratite se KAIZEN™ Institutu na rs@kaizen.com ili JPAS-u na office@jbas.rs.  

Foto: Promo

Pogledajte još