DUŠICA IZREVOLTIRANA MEDIJSKIM LINČOM NAKON EKSPLOZIJE DŽIPA: Shvatite ovo kao molbu i vapaj vaše koleginice i prestanite da pišete laži! (VIDEO)

Voditeljka "Zadruge" Dušica JakovljevićS oglasila se na društvenim mrežama nakon eksplozije džipa i zamolila medije da prestanu da pišu laži o incidentu.

Podsetimo, 1. septembra u 8:30 časova kod stadiona Crvene zvezde eksplodirao je džip čiji je vlasnik dečko voditeljke. Džip je nakon eksplozije u potpunosti izgoreo a povređenih nije bilo.

- Rekla sam da se neću oglašavati povodom svega što se desilo pre nekoliko dana, ali moram jer sam užasno revoltirana onim što se piše u novinama i ovim medijskim linčom kojem je izložena moja porodica. Zamolila bih vas prvi put i poslednji da vodite računa o tome kada stavljate naslov i kada pišete tekst zarad senzacionalizma da vodite računa. Moji roditelji čitaju ove naslove i ne samo moji roditelji nego roditelji prijatelja moje dece i njih uznemiravate. Uvek sam bila korektna prema svima vama i smatram da moja porodica, prijatelji, partner i ja nismo zaslužili ovo. Ja bih volela da shvatite ovo kao molbu i kao vapaj vaše koleginice, majke i prijatelja, nečije ćerke i molim vas da prestanete sa onim što radite. - izjavila je Dušica između ostalog u "storiju" na Instagramu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još