CELA PRIČA IZMEĐU KRISTINE I SLOBE JE DOGOVORENA: Mirko Gavrić izneo ozbiljne optužbe na račun bivših supružnika! (VIDEO)

Mirko Gavrić je tokom pitanja novinara izjavio da je priča između Slobe i Kije iz prve sezone "Zadruge" dogovorena stvar. Svoje tvrdnje izneo je pred svim zadrugarima.

- Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! - rekao je Mirko.

Na pitanje novinara zašto tu informaciju nije odmah izneo u javnost, dao je sledeći odgovor:

- Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: "Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš". Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana - rekao je Gavrić.

U međuvremenu se oglasio Sloba Radanović.

- Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem - rekao je Sloba za Pink.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/Printscreen

Pogledajte još