PLEMENIT NA BAKU, DINAMIČAN NA TATU: Princeza Danica Karađorđević otkrila zanimljive detalje o nasledniku Stefanu! (FOTO)

Princ Filip i njegova supruga princeza Danica Karađorđević postali su roditelji sina Stefana 25. februara tekuće godine.

Maleni princ pripada osmoj generaciji kraljevske kuće Karađorđević a ponosni roditelji najlepše fotografije njegovog odrastanja redovno dele sa ljudima na društvenim mrežama.

Tako je princeza Danica odlučila da odgovori na brojna pitanju koja joj postavljaju fanovi na Instagramu a samim tim otkrila je neke zanimljive detalje o njihovoj porodici i najlepšoj životnoj ulozi.

- Danas smo odgovorili na nekoliko pitanja koja ste nam postavili vezano za našu porodicu i život sa bebom. Naime, Stefan ima šest i po meseci i živi sa mamom i tatom. Zdrava je, radoznala, emotivna, nasmejana beba, uporna i određena da ostvari svaku svoju zamisao. Voli da se igra i pre svega je jako dobar dečak. Dinamičan kararakter nasledio je od svog tate Filipa, fizički liči na mamu Danicu, plemenit je na baku Mariju Gloriju a upornost i tvrdoglavost je dobio od svog dragog deke Cileta. Neizmerno smo srećni i ispunjeni ljubavlju koju sa Stefanom svakodnevno delimo - napisala je ponosna mama.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: danamaar/Instagram

Pogledajte još