UZELA NAKIT I NIJE GA VRATILA: Sara Džesika Parker optužena za krađu!

Sara Džesika Parker, poznata po ulozi Keri Bredšo, poput mnogih zvezda, pozajmljuje garderobu i nakit brojnih dizajnerskih kuća za snimanja i pojavljivanja na crvenom tepihu, međutim jedna od njih odlučila je da je tuži, budući da tvrde da im glumica nije vratila pozajmljeni nakit.

Glumica je još 2016. godine pozajmila nakit kompanije Dizajni Kat Florence u vrednosti od 70.000 dolara, a oni su joj dopustili da ga prisvoji na dva meseca.

S druge strane, Sarin advokat tvrdi suprotno.

- Ovo je čista nameštaljka. Sara Džesika Parker je imala ugovor s njima, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi mogla da ga nosi na crvenim tepisima i raznim događanjima i promoviše ga. Sara je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je iko upoznao. Nikada nije apsolutno ništa zadržala, štaviše kada je istekao njihov ugovor, te su iz Kat Florencea prestali da je plaćaju, Sara je htela da vrati nakit, ali oni nisu bili preterano zainteresovani - ispričao je.

Međutim, kako tvrdi ova kompanija poznata glumica nije vratila pozajmljeni nakit, zbog čega su oni odlučili da je tuže i traže odštetu od 150.000 dolara.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sarahjessicaparker/Instagram

Pogledajte još