I ONA JE BILA NA METI FANOVA: Rada Radenović progovorila o neprijatnostima koje je doživela!

Voditeljka Rada Radenović, otvoreno je pričala, kako o svom privatnom, tako i o poslovnom životu, a otkrila je i kako joj je bilo kada se našla na meti fanova!

Istakla je da je ovih dana okupirana sređivanjem svog prvog kupljenog stana.

Ja sam sada rada da završim renoviranje svog prvog stana, moje prve nekretnine koju sam pazarila na proleće, koja se sada uveliko sređuje. Potpuno sam okupirana tim segmentom života i želim da se skućim, skrasim i da moje dete zajedno sa mnom ima dom. Kao i do sada, trenutno spavam u stanu koji rentiram dok se moj sređuje. Nadam se da će do Nove godine sve biti gotovo, pošto mi je stan veliki. Promenili smo školu, preselili smo se iz jednog kraja na drugi, sin je krenuo u školu… Nova TV sezona, spremam nešto novo, uskoro ćete znati o čemu se tačno radi – ispričala je Radmila.

Prošle sezone zanosna crnka je bila jedna od voditeljki rijaliti programa “Zadruga”. Dugo godina je u odličnim odnosima sa svojom koleginicom Dušicom Jakovljević, a ovom prilikom je  prokomentarisala nemilu situaciju koju je Dušica nedavno doživela kada je džip koji je vozila odleteo u vazduh:

Daleko bilo! Samo ću to da kažem, daleko bilo! Ono što ona zna je da u meni ima apsolutnu kolegijalnu i ljudsku podršku. Protivnik sam svakog nasilja, pogotovu ovakvog – priča voditeljka.

Osvrnula se i na pretnje koje je ona dobijala, s obzirom na to da je Jakovljevićeva čak i u njenoj emisiji govorila o neprijatnim situacijama kroz koje je prolazila.

Bilo je pretnji na Instagramu. Oni, koji su podržavali Lunu pisali su zašto podržavam Kiju i obrnuto. Ja zapravo nikoga nisam podržavala. Prvo, bi to bio sukob interesa jer sam ja bila voditelj tog programa i apsolutno nam je zabranjeno da budemo pristrasni. Drugo, dobili bi kritike od produkcije. Ja apsolutno nisam imala svoj sud, a bila sam kritikovana od fanova, ali dobro, mi smo bili spremni na to kada smo ušli u taj projekat, to se i očekuje – zaključuje Radenovićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

Izvor: Kurir.rs
Foto: radmilaradenovic79/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.